Beoordeeld met 9.6/10

We weten allemaal dat je van mascara langere en vollere wimpers krijgt. Maar het krullen van wimpers en het aanbrengen van mascara in de ochtend kan nogal wat tijd in beslag nemen. Wil je toch graag mooie lange wimpers? Dan is lash lifting een van de oplossingen voor mooie, lange wimpers zonder al te veel moeite.

Lash lifting behandeling

Lash lifting is een behandeling waar geen valse wimpers bij komen kijken. Het is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden om meer volume te creëren. Lash lifting is zeer populair omdat het niet schadelijk is voor de eigen wimpers. De wimpers worden gekruld met behulp van siliconenpads. Je wimpers worden in feiten niet langer maar door de omhoog staande krul lijkt dat wel zo. Omdat puur en alleen gebruik gemaakt van de eigen wimpers, oogt een lash lifting ook natuurlijker. Het is gewoon mogelijk mascara aan te brengen na de lashlift voor nóg meer effect.

Prijs:

Lasllift + verven €50,-

Lash lift resultaat

Het resultaat is uiteraard afhankelijk van je eigen wimpers. Wanneer je bijvoorbeeld wimpers hebt die recht vooruit staan, zal het effect en het verschil groter zijn dan wanneer je natuurlijke wimpers al krullend omhoog staan. Zijn je wimpers heel kort? Dan zal het effect van een lash lift uiteraard minder impact hebben.

Advies op het gebied van lash lifting

Na een lash lift is het te adviseren om 24 uur geen mascara te gebruiken. Ook is het noodzakelijk om de wimpers 24uur na de behandeling droog te houden. Het effect van een lash lift is over het algemeen tot wel 8 weken zichtbaar. Het kan geen kwaad om behandelingen elke 8 weken in te plannen. 

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 12 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...