Beoordeeld met 9.6/10

Bij Ombré/Powder Brows loopt de kleur van donker naar lichter aan de voorkant . Dit wordt gedaan door middel van pixels te plaatsen in de eerste huidlaag. De Ombré Powder Brows behandeling geeft een natuurlijk effect en brengt geen schade aan in de huid. Daarnaast is de pijn die je ervaart tijdens de behandeling minimaal.

Permanente make-up wenkbrauwen:

Ombré / Powder Brows

De Powder Brows blijven ongeveer 3 à 4 jaar zitten. 
Permanente make up vervaagt na verloop van tijd. Je kunt een strakke vorm behouden door eens per 1,5 à 2 jaar voor een 'touch up' behandeling te komen. 

Een powderbrow is eigenlijk niets anders dan een schaduwtechniek. De schaduwtechniek ziet eruit alsof de wenkbrauw is bijgetekend. Er zijn hier veel effecten mogelijk: van heel natuurlijk tot een full make-up. Er zijn een hoop namen voor al deze effecten wat het misschien een beetje verwarrend maakt. Ik zal er een aantal op een rijtje zetten:

 • Powderbrows; een opgemaakt effect van de wenkbrauwen.
 • Ombrebrows; De schaduw gaat van donker aan de staart naar licht aan de voorkant.
 • Softshading; Er worden geen harde lijnen gebruikt waardoor er een zachte klassieke wenkbrauw ontstaat.
 • Pixelbrows; Er word een korrelig effect gecreëerd zodat het net lijkt alsof er een potlood is gebruikt.
 • Hollywoodbrows; Er word gebruik gemaakt van ''outlines''. Hierdoor krijg je een heel strak effect. Mooi voor jongere dames.
 • Omdat er zoveel mogelijk is met de schaduwtechniek, is deze geschikt voor iedereen.

Als je niet zeker weet welke  techniek het mooiste bij je past, is het mischien makkelijk om er via een adviesgesprek samen aan uit te komen. Dan kijken we er samen naar en kan ik ook de wenkbrauwen voortekenen. 
Ik kijk naar de vorm van je gezicht, je algehele voorkomen, leeftijd, en uitstraling. Zo kunnen we samen het beste halen uit je gezicht!

Prijs:  €310,-

          inclusief nabehandeling na 6 tot 8 weken.

          Touch up na 1/1,5 jaar €125,-

Nazorg wenkbrauwen pmu

De wenkbrauwen zullen na de behandeling erg donker lijken, na genezing zal dit 40% minder zijn. Nooit krabben aan de korstjes zo kunnen er gaten in de kleur ontstaan. De uiteindelijke kleur zal ongeveer na 30 dagen pas zichtbaar zijn.

Nazorg aankomende 7 dagen:

 • Doe het liefst geen aftercare crème erop alleen als dit echt nodig is (droog en begint te trekken)
 • Probeer je wenkbrauwen zo min mogelijk nat te maken (behandel het als een korst)
 • Geen sauna
 • Niet zwemmen
 • Geen make-up op en rondom de wenkbrauwen
 • Geen reinigingsmiddelen op de wenkbrauwen
 • Niet sporten (2 dagen)
 • Crèmes met fruitzuren en vitamine A niet gebruiken op het behandelde gebied
 • 4 uur na behandeling geen alcohol nuttigen

Na genezing

Probeer tijdens het zonnen gebruik te maken van een sunblock op het gebied (liefst factor 30) zo blijft de kleur zich langer behouden.

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 21 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...