Beoordeeld met 9.6/10

Heb je geen of weinig wenkbrauwen meer? En / of wil je niet meer elke dag met een potloodje bijtekenen? Dan is permanente make-up d.m.v. wenkbrauwen pigmenteren ( mijn klanten noemen het ook vaak tatoeëren maar klopt technisch gesproken dus niet ) zeker iets voor jou!

Wenkbrauwen tattoo betekent eigenlijk wenkbrauwen pigmenteren

Permanent strakke en goed gevormde wenkbrauwen? Nooit meer met een pincet je wenkbrauwen in vorm brengen? Permanente make up voor de wenkbrauwen maakt het mogelijk. Dit bespaart dagelijks aardig wat tijd en is gemakkelijk. Doordat de wenkbrauw permanent is, sta je s’ochtends op met mooie wenkbrauwen. Je hoeft niet meer met een pincet te proberen het goed te krijgen. Wenkbrauwen epileren is nu makkelijk. Het is namelijk al in perfecte staat. Deze tijd kun je beter besteden bij het uitkiezen van je perfecte outfit. Je hoeft je wenkbrauwen niet meer te verven.

 

Wenkbrauwen tatoeëren?

Het wordt in onze branche vooral door particulieren ook wel eens "wenkbrauwen tatoeëren" genoemd, maar het is geen tatoeëren of een ´tattoo.' Deze vorm van visagie brengt namelijk kleurpigment aan op de plaats van de wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage ( welke dus wel levenslang zichtbaar blijft ), gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat gewoon door. Gemiddeld genomen blijft Permanent Make-Up twee tot vier jaar mooi. Deze vorm van wenkbrauwen pigmenteren zorgen ervoor dat je wenkbrauwen een vollere kleur krijgen en zijn ze altijd goed in vorm. Het trekt de aandacht naar je ogen, daar waar je de aandacht wilt. Het is tegenwoordig een veel voorkomend fenomeen, vooral bij jonge dames. Maar vergist je hier niet in, ook mannen en ouderen ondergaan deze procedure.

Wil jij je wenkbrauwen ook laten pigmenteren?

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken, zoals Hairstroke-, 3D- of Schaduwtechniek kan er altijd een wenkbrauw bij jou gezet worden die helemaal bij jou past. Voor veel kennis en ervaring ben je bij Debs PMU op het juiste adres. Misschien heb je al redelijk mooie wenkbrauwen en wil je ze nog mooier hebben dan is PMU een mooie oplossing. Maar dat geldt nog meer wanneer ze asymmetrisch zijn of maar voor de helft groeien of wanneer je zelfs helemaal geen haartjes op de wenkbrauwen hebt. Debby Stockmans heeft de laatste jaren al heel wat vrouwen in de regio Weert, Nederweert, Leudal, Budel, van alle leeftijden, gelukkig gemaakt met de perfecte wenkbrauw.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor Permanente Make-Up bij wenkbrauwen :

  • Correctie
  • Litteken
  • Volledig ingekleurd
  • Vorm aanpassing of verduidelijking
  • Haartjestechniek (hair strokes techniek)

Ook kunnen eventuele littekens in de wenkbrauwen gecamoufleerd met behulp van permanente make-up. Ook als je vroeger te veel geëpileerd hebt of nu bijna geen wenkbrauwen meer hebt, dan maken ik de uistraling van je gezicht weer meer compleet met de "vollere" wenkbrauwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Werkwijze

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken dan je wensen en informeren je over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar je gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Voor het bepalen van de juiste kleur heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Als we het eens zijn en jij verder geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.

Nabehandeling
Bij de behandeling krijgt u dan ook altijd een tweede behandeling gratis, dit is na 6 weken, deze behandeling is dan ook echt nodig. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast. Zo weet ik zeker dat je de komende jaren met een tevreden gevoel terugkijkt op je permanente wenkbrauwen.

 

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 12 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...