Beoordeeld met 9.6/10

Colofon / inhoud website

Verantwoordelijk voor de inhoud:

  • Debs Pmu Salon
  • KVK 83560181
  • Alexiastraat 10
  • 6031 DD Nederweert

De zorg voor deze website

Debs Pmu besteedt veel zorg & aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op haar website. Onjuistheden & onvolledigheden kunnen echter wel voorkomen. Debs Pmu Studio aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheden en onjuistheden in de gepubliceerde informatie. Bepaalde verwijzingen op deze website linken door ( middels een ahref ) naar andere websites welke door derden zijn opgezet en ook door derden wordt bijgehouden. De initiatiefneemster achter Debs Pmu Salon heeft dan ook geen invloed op de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op de websites waarnaar toe wordt verwezen.

Copyright 

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om de gehele site of gedeeltes ervan (waaronder teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo's) te gebruiken. De gegevens zijn namelijk allemaal eigendom van Debs Pmu Salonn worden uiteraard beschermd door auteursrecht, merkenrecht en / of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele manier over op een gebruiker of rechtspersoon en deze kunnen daarom ook niet de inhoud vermenigvuldigen verveelvoudigen, doorsturen, distribueren en/of bewerken. 

Grafisch ontwerp, techniek & onderhoud website alsmede online marketing:

Wij hebben onze website laten maken in samenspraak met webbureau Crossinternet. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw alsmede het webdevelopment is door dit bureau gerealiseerd. Ook houd dit internetbureau zich bezig met de vindbaarheid van mijn website.

Redactie

Deze website wordt redactioneel onderhouden door afdeling webcare Debs Pmu Salon in samenwerking met communicatie medewerkers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina.

Partners

O.a. voor een groter bereik middels online vindbaarheid werken we v.w.b. de website o.a. samen met de volgende websites:

Wies is zowel Make Up Artist als ook Plasma- en mesotherapeut bij Face Care Clinic

Ervaar wat het is om model te zijn en leer op één dag essentiele tips en tricks via the Model Experience .nl

Fitness Weert: fitnesscentrum & sportschool overzicht voor de omgeving van Weert / Nederweert.

GlowXX spraytan lotion shop. Deze organic spraytan vloeistof is van hoge kwaliteit en heeft meerdere UNI EN ISO certificeringen. Bij juist gebruik resulteert dit in de perfecte spraytanning behandeling.

Vraag, opmerking of suggestie?

Heb je opmerkingen en/of suggesties voor mijn website of werkt er wellicht iets niet goed? Ik stel je eventuele reactie zeker op prijs. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina of stuur mij een email.

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 12 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...