Beoordeeld met 9.6/10

Permanente make-up voor de lippen, ook wel bekend als PMU lippen of lippigmentatie is een techniek waarbij pigment in de lippen wordt geïnjecteerd met behulp van een naald. Lippen pigmenteren is een techniek speciaal ontworpen om de natuurlijke lipkleur te verbeteren en kunnen worden aangebracht om de lippen voller te maken, de vorm te verbeteren of om asymmetrie te corrigeren. De kleur van de pigmenten kan worden aangepast aan de wensen van de klant en zal na verloop van tijd vervagen. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid heeft om de kleur en de vorm van de lippen nog aan te passen.

Lippen tatoeëren / lipliner tattoeage?

Mijn klanten noemen het regelmatig "lippen tatoeëren" of "lipliner tattoeage" maar dit klopt technisch gesproken niet omdat bij een lip tatoeage de huid aanzienlijk dieper wordt binnengedrongen en dus ook veel langer zichtbaar blijft en minder vervaagt dan bij een permanente make-up lips behandeling.

Mooiere lippen middels permanente make up voor de lippen

Volle lippen zijn momenteel erg populair maar mooiere lippen zijn ook middels een meer natuurlijke wijze te bereiken; permanente make up voor de lippen.

Als je altijd verzorgd voor de dag wil komen met mooie gevormde lippen en geen heldin bent in het opbrengen van lippenstift / lipliner, er simpelweg geen tijd voor hebt of er juist geen tijd voor wil vrijmaken, dan kan permanente make-up voor de lippen de ideale oplossing zijn! Een lipliner; lijntje om je lippen of complete lipkleur ( full pmu lips ) PMU besparen je elke dag weer tijd en ergernis. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over je make-up als het bijvoorbeeld hard regent of tijdens intensieve sportsessies door overmatig zweten. 

PMU voor de lippen verbetert o.a. de:

  •     De lipdefinitie
  •     De symmetrie van de lippen
  •     Verbergt het hebben van dunnen lippen
  •     Verval van kleur bij het ouder worden of door roken

Ik biedt in mijn salon diverse mogelijkheden voor lippigmentatie waaronder: full-lips pmu, geschaduwde lippen pmu, lipblush pmu of lipliner pmu. Op deze pagina leg ik meer uit over de verschillende mogelijkheden van lippen PMU en vind je ook prijzen en informatie over de nazorg & nabehandeling.

Werkwijze PMU lippen

Nadat we elkaar aan de telefoon hebben gesproken, plannen we een afspraak in. We bespreken je wensen en informeren je over de mogelijkheden van lippigmentatie, zoals vorm en kleur. Natuurlijk kijken we ook naar je gezichtsvorm. De juiste vormgeving van permanente make-up kan zowel corrigerend als liftend werken. Voor het bepalen van een juiste kleur heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zijn we het eens en je verder geen vragen meer hebt dan gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie. Bij permanente make-up voor de lippen wordt een lipliner aangebracht op de lijnen van de lippen. Hierna worden de lippen opgevuld met bijpassende kleur. Dit gebeurt zoals alle andere permanente make-up door het inbrengen van kleurpigment in de huid. Het resultaat is een prachtig set gekleurde lippen - de dagen van onzekerheid over het uiterlijk van je lippen zijn dan eindelijk over!

Mijn werkzaamheden zijn officieel GGD gecertificeerd
Kwaliteit is erg belangrijk voor mij in mijn permanente make-up studio. Ook blijf ik op de hoogte van de nieuwste apparaten en technieken die de beste permanente make-up resultaten en effectiviteit geven. Samen met jou kies ik de beste passende kleur(en) voor je huidskleur, en samen bespreken we de techniek die in jouw situatie het beste eindresultaat zal geven. De tevredenheid van jou als klant staat bij Debs PMU salon voorop.

Lees enkele reacties van eerdere klanten over mijn behandelingen op mijn klanten feedback pagina en bekijk hier foto's van wat ( voor- en na of na ) resultaten van pmu behandelingen.

Afspraak plannen?

Graag geef ik je advies welke kleur lippen en lippigmentatiue techniek jouw gezicht de mooiste uitstraling zullen geven.  Bel mij of stuur een bericht via email of whatsapp. Een beller is trouwens sneller! 06-5266 5951 
 

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 12 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...