Beoordeeld met 9.6/10

Hallo beste lezer. Ik ben Debby Stockmans de eigenaresse van Debs Pmu salon & heb inmiddels jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make-up (PMU) voor de wenkbrauwen, bij de ogen & lippen.

Over mij

Elk persoon is anders wat mijn werk als pmu specialist bijzonder en uniek maakt. Het geeft mij veel voldoening dat mensen zich zelf nog mooier voelen als ze mijn salon uitlopen. Ik zal daarom ook uiterst mijn best doen dat jij eveneens tevreden de salon uitloopt na een behandeling. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij mijn behandelingen centraal!

Wat voor mij een van de belangrijkste dingen is, is dat ook jij je tijdens het bezoek je volledig op je gemakt voelt, dit staat tijdens een eerste intakegesprek of behandeling voorop. Ik vind een goede uitleg erg belangrijk zodat de klant zich in de stoel op z’n gemakt voelt en er een mooi resultaat uit voort komt. Natuurlijk is een top service ook van uiterst belang, door middel van een gratis nabehandeling draag ik hier zorg voor.

Verder staat hygiëne hoog in het vaandel. Door het werken volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid, en de GGD certificatie, kun je er verzekerd van zijn dat deze perfect gehanteerd wordt en aan de vereiste hygiënische eisen voldaan wordt.

Vrijblijvend contact?

Interesse naar permanente make-up of wil je graag uw wimpers gedaan hebben, ik ontvang je graag in mijn salon! Bel, email of Whatsapp mij, ik hoor graag van je!

Opleidingen:

  • Certificaat Allround micropigmentation Specialist  ' Nouveau Contour '
  • Certificaat Color Knowledge & Pigment Removal  ' Nouveau Contour '
  • Certificaat Ombre Brows  ' Nouveau Contour '
  • Certificaat Hairstrokes  ' Nouveau Contour '
  • Certificaat 3D Hairline Pigmentatie ' Nouveau Contour '
  • Lash elevation certificaat wimperlift 2022 'Mrs. highbrow'

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 21 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...