Beoordeeld met 9.6/10

Of je nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers, of liever een iets bredere boven eyeliner, het effect is een mooie intense oogopslag! Geen gedoe meer met uitlopende lijnen. Geen stress meer doordat het oneven is of je de vorm niet goed krijgt. Geen uitvegen en opnieuw beginnen meer.

PMU eyeliner

Mensen met lenzen of trillende handen kunnen moeite hebben met het aanbrengen van eyeliner. Met permanente make up voor eyeliner zijn deze problemen voorgoed voorbij. Ook mensen met allergie voor normale make up of mensen met een vettige huid. Deze toestanden maken het moeilijk om de make up aan te brengen en erop te houden.

Veel dames zijn gewend om alleen de onder eyeliners te tekenen, maar realiseren zich niet dat dit een treurige, neerwaartse blik geeft. Beter is om balans aan te brengen, door te kiezen voor een strakke boven eyeliner óf een boven én onder eyeliner, waardoor het lijkt of de ogen zijn gelift.

Verschillende eyeliner mogelijkheden

 • Dunne subtiele eyeliner tussen de wimpers
 • Eyeliner
 • Eyeliner boven en onder
 • Dikke eyeliner
 • Eyeliner met wings (vleugels)

Prijs:  

Infralash : €155,-     normale eyeliner Boven (dikker is €50,- extra) : €195,-          Onder : € 140,-         Boven+onder €295,-       Boven+onder met wing €325,-

Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling na 6 tot 8 weken.

Touch up prijzen na 1/1,5 jaar en van elders op aanvraag

Nazorg eyeliner

De oogleden zien er na de behandeling gezwollen uit. Krabben aan de korstjes is af te raden. In het begin is de kleur erg donker, na een week zal dit 50% minder zijn.

Nazorg de aankomende 7 dagen:

 • Geen zon/zonnebank

 • Ogen niet natmaken
 • Geen sauna
 • Niet zwemmen
 • Geen make-up op de ogen (zeker geen mascara!)
 • Geen wimperextensions
 • Niet sporten
 • Stoppen met wimperserum
 • Crèmes met fruitzuren en vitamine A niet gebruiken op het behandelde gebied
 • Reinigingsmiddelen niet gebruiken op de ogen
 • 4 uur na behandeling geen alcohol nuttigen

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 21 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...