Beoordeeld met 9.6/10

Eyeliner tattooeren?

Vaak krijg ik de vraag of ik ook 'eyeliner tattoeer.' Wat de specialisten in de branche 'permantente eyeliner' / 'eyeliner pigmenteren,' noemen sommigen in de branche dus ook wel eyeliner tatoeëren. 
Deze term "eyeliner tatoeëren" of "eyeliner tattoo" is echter niet geheel juist omdat bij een tatoeage de huid aanzienlijk dieper binnendringt ( en dus ook veel langer zichtbaar blijft en minder vervaagt ) dan bij een permanente eyeliner make-up behandeling. De huid rond de ogen is zeer kwetsbaar. Vandaar raad men over het algemeen het tatoeëren van eyeliner niet aan. Permanente make-up eyeliner is hiervoor wel geschikt en kan meer beschouwd worden als een vorm van visagie.

Voordelen 'eyeliner permanent make-up'

Eenmaal een eyeliner met permanent make-up gezet betekent steeds sprekende ogen. Een mooi gezette eyeliner laat het oog namelijk aanzienlijk meer spreken en versterkt de kleur van de iris. Een permanente eyeliner is dus ook uitermate geschikt voor vrouwen welke een oogpotloodje niet goed verdragen op dagelijkse basis. Het spreekt voor zich dat deze eyeliner waterproof is.

Of je uiteindelijk nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers, of liever een iets bredere boven eyeliner, het effect is hoe dan ook een mooie intense oogopslag!
Misschien gebruik je ook al jarenlang hetzelfde kleurtje potlood en denk je dat je eigen creatie het mooiste in je naar voren brengt. Ik zal je als eyeliner- en wenkbrauwspecialist in ieder geval dan graag laten zien wat het juiste design voor de uitstraling van je gezicht kan betekenen. Mijn voorkeur heeft het altijd om balans in het gezicht aan te brengen door te kiezen voor een strakke boven eyeliner óf een boven én onder eyeliner, waardoor het lijkt of de ogen zijn gelift.

Bij het plaatsen van een permanente eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Het resultaat is zodoende:  altijd mooie ogen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up.

Volledig gratis & vrijblijvend 'eyeliner PMU' advies:

Bij het aanbrengen van permanente eyeliner wordt er uiteraard rekening gehouden met je oogvorm en oogkleur. Daarnaast zijn er meerdere technieken om een eyeliner aan te brengen. Zo kunt je kiezen voor een heel dun lijntje dat een mascaralook geeft. Ook is het mogelijk om voor een dubbele eyeliner te kiezen. Er wordt dan eerst een donkere lijn aangebracht met daarboven een kleur naar wens. De meest gekozen eyelinerkleur is zwart. Als je bang bent dat dit te hard is, is het ook mogelijk om de eyeliner heel subtiel aan te laten brengen. Ik zal hier als eyeliner specialist uiteraard in adviseren.
Voor een eyeliner zijn verschillende technieken mogelijk: 

  • Natuurlijke eyeliner – Een zeer fijne eyeliner, waarbij een fijne eyeliner tussen de wimperharen wordt aangebracht.
  • Smokey eyes – Een dikkere eyeliner boven in één kleur.
  • Design eyeliner – Een dikkere eyeliner boven in twee kleuren. Hierbij is de eerste kleur een donkere pigmentatie die tussen de wimperhaartjes wordt gezet en wordt een tweede lijn in een andere kleur, dit kan een lichte kleur zijn of een kleur die mooi bij de ogen past. Dit geeft het idee dat je oogschaduw op hebt met een eyeliner. Zeer mooi.

Mijn werkzaamheden zijn officieel GGD gecertificeerd
Kwaliteit vind ik in mijn permanente make up studio van groot belang. Ook blijf ik uit passie en interesse op de hoogte van de nieuwste apparaten en technieken die het beste resultaat en effectiviteit geven.  
Samen met jou kies ik de beste kleur(en) uit en bespreken we samen de techniek die ik zal gebruiken. De tevredenheid van jou als klant staat centraal bij Debs PMU salon. Lees wat reacties van klanten over mijn behandelingen op deklantreactiepagina van deze website. 

Afspraak plannen?

Graag geef ik je advies welke kleuren en techniek jou gezicht het meeste zullen doen stralen. Bel me of stuur een bericht via email of whatsapp. Een beller is sneller! 0652665951 

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 21 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...