Beoordeeld met 9.6/10

Wat vinden mijn klanten?

Ik vind het heel belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn, zich volledig op hun gemak voelen tijdens de behandeling en ook blij zijn met het uiteindelijke resultaat. Dit om vervolgens met een tevreden gevoel de salon uit te lopen.

Dat dit inmiddels al veel tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor mij een bevestiging dat ik goed bezig ben. Mijn klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal bij elke behandeling in mijn PMU studio.

Google reviews

Ben je tevreden met het resultaat van je permanente make-up? Dan kun je mij en toekomstige klanten helpen voor een beoordeling achter te laten. Dat kan via Google Reviews. Alvast bedankt!

Google

Resultaten

Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door & bekijk ook zeker hier eens de resultaatfoto's.

Debs PMU Salon wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.6 uit 10 gebaseerd op 21 reacties van klanten.
10/10 Ninja durlinger

Super tevreden met het resultaat, maar al helemaal in het voortraject. Ik vond het toch stiekem best eng en twijfelde, maar debby heeft mij heel erg goed geadviseerd qua kleur en dikte! Ik raad iedereen aan om PMU eyeliner bij debby te laten zetten, ze adviseert je erg goed, neemt de tijd voor je en gaat secuur te werk!

10/10 Nadie Teunissen

Zeer vakkundig, professioneel en vriendelijk en het resultaat is geweldig mooi!! Ik raad dan ook iedereen aan naar Debby te gaan voor het aanbrengen van permanente make-up.

10/10 Mandy Raaijmakers

Echt topper! Was zo bang ervoor maar debbie heeft me goed gerust gesteld en duidelijk verteld wat ze ging doen! Echt super blij mee!!

10/10 Mandy

Erg tevreden met de Lash Lift!

9/10 Katya Surkova

Onlangs mijn wenkbrauwen gedaan bij Debby. Alles top gegaan, ze neemt de tijd voor je, werkt secuur, geeft goed advies en denkt mee. Ben super tevreden. Een aanrader!

10/10 Eveliene Mensonides

Heel erg tevreden, zou Debby aan iedereen aanraden.

9/10 Celine Jacobs

Debby geeft goede uitleg, zeer tevreden over het resultaat van mijn wimperlifting.

10/10 Britt Maris

Onlangs mijn wenkbrauwen laten tatoeëren bij Debby. Ze geeft goede uitleg en heeft oog voor detail. Ik ben heel blij met het resultaat en kan haar echt enorm aanbevelen!

10/10 Severin

Ik ben zeer tevreden over Debs pmu salon. Ik wilde graag natuurlijke wenkbrauwen die niet te donker zouden zijn. Hier heeft ze heel goed naar gehandeld. Mensen die het niet weten, zien niet dat mijn wenkbrauwen gedaan zijn. Daarbij is Debby een lieve meid, waar je je meteen op je gemak voelt, ze weet wat ze doet, ze werkt heel secuur. En stopt pas als ze zelf tevreden is over het resultaat. Kortom, bij Debs pmu salon ben je op het juiste adres.

9/10 marilyn hermans

Gewoon helemaal top!

10/10 Linda van Dijk

Ik heb bij Debs Pmusalon mijn wenkbrauwen laten tatoeëren. Ze heeft goed gekeken wat voor kleur het beste bij mij zou staan en de tijd genomen om de juiste vorm te creëren. Ik heb goeie uitleg gekregen over het proces en de behandeling naderhand. Mijn wenkbrauwen zijn super mooi geworden en ben er heel blij mee!

10/10 Isabel Adams

Super blij met het resultaat! Debby wist mij al snel de perfecte vorm en kleur te adviseren, nadat ik zelf niet echt wist wat het beste zou zijn. En daar ben ik echt heel erg tevreden over! Ik raad iedereen aan om voor PMU naar Debby te gaan! Ze gaat heel precies te werk, is heel erg meedenkend en klantvriendelijk.

9/10 Tessa Verbunt

Eerste keer mijn wimpers laten liften. Super tevreden over en ontzettend mooi resultaat!! Heb ik zeker 6 weken plezier van gehad.

9/10 Carin Veugen

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van het pmu van mijn wenkbrauwen. Debby neemt ruim de tijd bij het intake gesprek. Ook bij het intekenen van de vorm en kleur bepalen neemt ze ruim de tijd. Ze werkt nauwkeurig. Ik kan haar van harte aanbevelen.

10/10 Claudine

Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen. Debby heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en deze perfect uitgevoerd. Mooie vorm en kleur, met zeer professionele hand aangebracht.

10/10 Shirley Rutjens

10/10 Lenny Steijvers

10/10 Danique Van nieuwenhoven

Debby is een professional die weet waar ze mee bezig is. Super tevreden over mijn eyeliner!! Luistert naar je wensen en weet het perfect toe te passen. Super tevreden. Thanx topper!!

9/10 Mariska Cuypers

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Heel mooi.

9/10 Danique Mulder

Ik ben echt super blij met mijn wenkbrauwen! Debby werkt zeer precies en geeft een goed advies over welke kleur het beste bij je past. Ik ben ook alweer terug geweest voor mijn wimpers, deze waren perfect gelift voor mijn vakantie.

9/10 Nicolle Kuepers

Erg tevreden! Vorig jaar eerst powder-brows laten zetten. Fijne service van Debby, helemaal op afstemming en wensen van de klant. Heel blij mee :) Aflopen zomer weer terug gekomen voor mijn wimpers te liften en te verven. Ook hier weer erg tevreden mee!

Over Debs PMU

Ik kan veel vertellen over mijn studio & mijn permanente make-up techniek maar wat voor jou het belangrijkste is om te weten is dat mijn praktijk volgens de GGD hygiëne norm gecertificeerd is. Daarnaast wordt elke behandeling uitgevoerd volgens de laatste technieken waarvoor ik regelmatig workshops & trainingen volg. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificaten om je wenkbrauwen, eyeliner & lipliner op een mooie, natuurlijke en professionele manier permanent aan te brengen.

Meer over mij

Debs PMU Salon certificaten Debs PMU Salon producten Debs PMU Salon certificaten
Debs
Interesse

Resultaten

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren in welke PMU artist je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over je eigen gezicht en uiterlijk! Ik kan je uren vertellen over hoe ik d.m.v. pigmentinbreng ogen ( eyeliner ), wenkbrauwen ( wenkbrauwcorrecties ) en lippen ( lipliner ) accentueer naar een natuurlijk en tevreden resultaat. Of dat het resultaat een samenspel is van meerdere technieken en vaardigheden, zoals gevoel voor esthetiek, vormgeving, kleurbeheersing & pigmenteertechniek. Het bekende gezegde "een beeld zegt meer dan 1000 woorden" is zeker van toepassing op mijn behandelingen dus raad ik je aan hier de resultaatfoto's te bekijken. Zodat je een beter beeld krijgt van het mogelijke resultaat:

Gratis nabehandeling!

Bij een permanente make-up behandeling krijg je bij mij altijd een tweede behandeling gratis. Dit is na +/-6 weken. De kleur en vorm kunnen dan nog worden aangepast voor een optimaal resultaat. Op deze manier weet ik zeker dat al mijn klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Klanttevredenheid

De gemiddelde beoordeling is zeer hoog te noemen. Door de jaren heen heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen, lees hier wat inhoudelijke reacties.

Bekijk resultaten

Debby
Vrijblijvend advies gesprek!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om ergens permanente make-up te laten aanbrengen. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor een gratis advies. Samen kijken we dan wat het mooiste bij je past & nemen we alle mogelijkheden door. Ook laat ik je zien (d.m.v. voortekenen) welk mooi resultaat je kunt verwachten. Bel, mail of Whatsapp me, ik hoor graag van je!

Debby Stockmans - permanente make-up specialist
Klanttevredenheid Daar doe ik het voor!

Mijn klanten beoordelen me gemiddeld met een 9.6 op basis van 21 beoordelingen.

Lees hier meer

Een ogenblik geduld...